Konuşan Kitaplar İle Blog Turları 2. Gün- Gece Isırıkları Kitap Yorumu ve Çekiliş


 Gece Isırıkları'nı incelediğimiz blog turumuzun ikinci gününde herkese merhaba! Blogumda kitap yorumumu okuyabilir ve çekilişe katılabilirsiniz. Yazarla söyleşi, alıntılar ve daha fazlası için diğer blogları ziyaret etmeyi unutmayın :)

 YORUM:
Julie Kenner, Merit'e aşık olduğunu belirtmiş. Bu konuda yalnız değil. Daha ilk kitabı okurken Merit'e bağlandım.  Tek hatası Ethan gibi birine aşık olması. Adam resmen dengesizin teki. Bir gel yamacıma diyor bir git şu vampirle oynaş diyor.  

 Kesinlikle ilk kitaba göre daha hareketliydi ama aksiyon sevenleri tatmin edecek kadar hareket yoktu. Merit bu kitapta Ethan'ın oyuncağı olup çıkıyor. Tamam o senin efendin anladık da özgür irade denen bir şey var.  Her ne kadar sinir olsam da karakterlerin alışık olduğumuzdan farklı olması hoşuma gidiyor. Belki de buna alışamadım. Merit, Ethan yüzünden pek de sevmediği ailesiyle sıkı fıkı olmak zorunda kalıyor.Tabi kızımız bir şey demiyor. Evet. Merit- Ethan ilişkisi benim sinirimi çok bozdu. Bu kadar güçlü bir kızın gidip böyle pasif bir adama aşık olması pek hoş bir aşk hikayesi değil. Ethan'ın kendisine ihanet edenlere karşı oldukça pasif tutumu vardı.

  İlk kitapta yaşanan olaylardan sonra insanların vampirlere karşı cephe alması beklenirken insanlar vampir hayranı olup çıkıyor. Vampirler Hollywood yıldızı gibi paparaziler tarafından takip ediliyor. Ama bu paparazilerin arasında vampirlerden hoşlanmayanlar ve onların kirli sırlarını ortaya dökmek isteyenler de var. 

  Gece Isırıkları akıcı bir anlatıma sahip olsa da heyecandan yoksundu. Aksiyonun olduğu bölümlerde bile tam anlamıyla kendimi kaptıramadım. Tabi birde kitabın bittiği bölüm var. Yazar kitabı bir bilinmezlikle sonuçlandırmış. Hani izlediğiniz dizi heyecanlı bir yerinde biter ve siz diğer haftayı dört gözle beklersiniz ya   işte yazar her ne kadar bu duyguyu vermeye çalışsa da bende pek bir etkisi olmadı. Genel olarak eğlenceli bir kitap ama fazla bir şey beklemek hayal kırıklığı yaratabilir.


PUANIM:



Ve çekilişin bitmesine çok kısa bir süre kaldı. 

a Rafflecopter giveaway




İşte tur takvimimiz;
12 Ocak 2013 (Saat – 12:30 itibariyle)
Yazar Tanıtımı -http://asabibakire.blogspot.com/
Kitap Tanıtımı - http://gokkusagindakisonrenk.blogspot.com/
Ön Okuma  http://kordugumhayaller.blogspot.com/
Kitap Trailer –  http://kordugumhayaller.blogspot.com/

13 Ocak 2013 (Saat – 12:30 itibariyle)
Alıntılar http://kitapsayfalarii.blogspot.com/ ve http://kahvekokulukitap.blogspot.com/
Yazar Söyleşi -http://tugceninkitapligi.com/
Kitap Çekilişi – http://kitapasigi.blogspot.com/
Kitap Yorumu -8 Blog birden
Başka Bloglarda Neler Yazılmış -http://kitaptelvesi.blogspot.com/ 

*8 blog’un birden yorumlarını http://konusankitaplarileblogturu.wordpress.com adresinde bir arada bulabilirsiniz…

Hiç yorum yok: