Tatlı Bela- Okuma Günü


  Tatlı Belayı beraber okumak için Kitap Sayfaları blogunun sahibi olan Fatma ile sözleşmiştik. Meğer Tatlı Belayı Yorum Durağım ve Rüya Kitaplık'da okuyormuş. Eh madem beraber okuyoruz o zaman beraber yorumlayalım dedik Ve böylece ortaya "Okuma Günü" çıktı :)

 Tatlı belaya gelecek olursak baştan uyarayım.Yorum yapmaya çalışacağım ama yorum yerine Travis'e olan sevgimi görmenizde olası :D

 Tatlı Bela bu güne kadar okuduğum en güzel günümüz aşk kitaplarından biri. Bir bir aşk kitabında aradığım her şey vardı. Aşk, kıskançlık, kavga, heyecan, dostluk... Tabi kitabımızın afet oğlanında da aradığım tüm özellikler vardı. Karizma desen bir ülkeye yetecek kadar var. Kıskançlık konusunda bezen ipin ucunu kaçırsa da Travis'e o bile yakışıyor. Mükemmel dövüşüyor (ki o dövüşçü). E birde dövmeleri olunca yeme de yanında yat.

 Tabi her kitapta olduğu gibi bu oğlanımız Travis etrafında kendisi için çıldıran onca kıza değil de kendisinden uzak durmak isteyen( ya da istemeyen) kızımız Abby'e abayı yakıyor. Abby yer yer kararsızlıklarıyla sinirimi bozsa da çok sevdiğim bir karakter oldu.

 Travis'in kuzeniyle çıkan Abby'nin en yakın arkadaşı America, Abby ile Travis'in dövüşüne gidiyorlar. Rakibinin ağzını burnunu dağıtan Travis, sahneden sıçrayan kanla üstü başı kan olan Abby'yi görür ve ona vurulur. Yalnız ortada şöyle bir durum vardır Travis'in hatatı Abby'nin tam da uzak durmak isteyeceği bir hayattır.

 Abby'ye sesleniyorum: Ulan deli! Bulmuşsun Travis gibi taş adamı daha ne mırın gırın ediyorsun! Tüm kitap boyunca zavallı oğlanı mee'lettin.

 Travis'e sesleniyorum:Seni övmüş olabilirim ama senin yaptığın bir kaç pisliği de unutmuş değişim. Ona göre!

 Aşk kitabı seviyorsanız - Travis gibi erkekleri sevmeniz bile yeter- bu kitabı okuyun.


PUANIM:



Hiç yorum yok: