GECE AVCISI SERİSİ - MEZARIN YÜZÜ (5)




Jeaniene Frost her zaman olduğu gibi harika bir iş çıkarmış. Kitabı okurken Bones ve Cat'i ne kadar çok özlediğimi anladım. Kediciğin başı bu sefer gulyabanilerle belada. Gulyabani olan Apollyon türler arası savaş çıkarmak için Cat'in melezliğini kullanıyor. 


Bu kitapta bol bol Vlad'ı görmek benim gibi Vlad hayranlarını çok mutlu etmiştir. Tabi yan seri ile  seriye katılan karakterler de bu kitapta mevcut. Keşke Ian biraz daha fazla ön planda olsaydı. Onun olduğu her bölümde gülmeden duramıyorum.

Artemis Yayınları 5 ve 6. kitapların birlikte çıkacağını söylemişti ama 6. kitapla ilgili tonlarca soru sorulmasına rağmen hiçbir açıklama yapmıyorlar. Umarım Artemis Yayınları Gece avcısı serisinin ne kadar çok sevildiğini anlayıp seriye daha fazla önem vermeye başlar.


Arka Kapak: Yarı vampir Cat Crawfield ile kocası Bones ilişkileri için olduğu kadar, hayatları için de savaştılar. Ama son savaşta zafer kazandıklarında, Cat'in yeni, beklenmedik yetenekleri uzun zamandır var olan bir dengeyi bozacaktı...
 Vampirlerin gizemli bir biçimde kaybolması, türler arası bir savaşın patlak vereceği söylentilerine yol açmış ve bu da vampirlerle karşı grup arasında gerginlik yaratmıştı.
 İki güç çarpıştığı taktirde, masum ölümlüler arada kalıp can verebilirdi. Cat ve Bones tehlikeli bir 'müttefik'ten yardım istemek zorundaydı. Mew Orleans'ın gulyabanı kraliçesinden!
Ancak onun yardımının bedeli, doğaüstü savaşın tehdidinden bile ağır olabilirdi!...Ve Cat'in hayal bile edemeyeceği sonuçlara yol açabilirdi.



Hiç yorum yok: