SEN KİMSEYİ SEVEMEZSİN


Çok akıcı ve eğlenceli bir kitaptı. Okurken insanı bol bol güldürebilen nadir kitaplardan biri..İskoçya'ya gizli bir görev için gelen Thomas'ın hayatı tam anlamıyla baş belası olan Fia ile tanışmasıyla altüst oluyor. Fia'nın gevezeliği ve hayvanlara karşı aşırı merhametli olması kitapta komik olaylar olmasına sebep oluyor.  Thomas ise apayrı bir dünya. Çoğu zaman bazı olaylardaki inatçılığı sinir etse de bunu telafi etmeyi rahatça başarabiliyor.


Bir de kitapta Thomas'ın en yakın arkadaşı olan Robert var. Robert'in olduğu her bölümde gülümsediğimin farkına vardım. Boş zamanınızda okunabilecek gülümsemenizi sağlayabilecek romantik komedi kitabı.


Arka Kapak: Hoş bir kız olan Fia'yla tanışması, Thomas'ın İskoçya'daki istihbarat görevini altüst etmeye yeter de artar bile. İnsanı hem baştan hemde çileden çıkarmayı aynı anda başarabilen bu muzip ve güzel kız yüzünden, Thomas, MacLean Kalesi'nde tutsak kalır. Ne var ki  kaçma girişimleri tutsaklıktan da kötü sonuç verecektir. Fia'yla uygunsuz bir şekilde yakalanan İngiliz kontu, daha hiçbir şey yapamadan, kendini tuhaf bir evliliğin ortasında bulur. Aslında çok ciddi bir görevle İskoçya'ya gelmiştir, fakat Fia'nın sivri dili ve cüretkar tavırları, Thomas'ın hayatına büyük bir kargaşa getirir. Bu güzel kızın tek bir bakışı bile içinin tutkuyla dolmasına yol açarken, acaba Thomas görevini nasıl yerine getirebilecektir ?

Hiç yorum yok: