ASİ


Kitap yorumlarına bakarak almıştım. Ama bu kitap beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. Sanırım fazla bir şey beklemişim kitabı alırken. Ama tabi bu benim beklentimi yüksek tutmamdan kaynaklanıyor. Yoksa boş zamanınızda okunabilecek dili sade, akıcı ve güzel bir kitap.

Arka Kapak: Onu kendine aşık etmek için yalnızca bir yılı vardır... Isabel MacDonald, amansız bir kavgaya son vermek için klanının en azılı düşmanı Rory MacLeodi le nişanlanmayı kabul eder. Ancak nişan onu kaleye- ve biraz tahrikle kalbine- girişini kolaylaştırmak için bir paravandır. Ne var ki haince planları hayranlık duyduğu her şeye sahip güçlü ve korkusuz bir Highand reisi olan Rory tarafından sınanır. Şimdi Isabel hep hayal ettiği mutluluğu, tam da ihanet etmesi gereken adamda bulmuş ve ihtirasın, intikamdan çok daha tehlikeli olabileceğini görmüştür.

Dostların yakınında olsun ama düşmanların daha da yakın... Rory'nin Macleod klanının reisi olarak görevi açık ve nettir. Kralın emrine itaat edip MacDonald'ların kızı ile evlenmek - şartları ise kendisi belirleyecektir. Rory nişanın yalnızca bir yıl sürmesine karar verip kızı ailesine teslim ettikten sonra başka biriyle evlilik yapmayı planlar. Fakat bu baştan çıkarıcı güzellikteki kadının, onun çelik gibi dirayetine meydan okuyacağını ve sert görünüşünün altında içten içe kanayan dizginlenmemiş ihtirasını ortaya çıkaracağını tahmin edemez.

Hiç yorum yok: