Nancy Pickard – Bakire Kitap Çekilişini Kaçırmayın! Son Katılım 16 Aralık!



Nancy Pickard’ın Ephesus Yayınlarından çıkan kitabı Bakire Sizin İçin; inceleniyor, yorumlanıyor ve hediye ediliyor. 5 şanslı okuyucumuz blog turu sonunda bu kitabın sahibi olacak. Konuşan Kitaplar ile blog turu etkinlikleri çerçevesinde bu kitabı kazanmak için yapmanız gereken çok basit; çekilişi yürüten blog’umuza (http://asabibakire.blogspot.com) yorum bırakarak yada aşağıdaki rafflecopter‘i email adresiniz yada facebook hesabınız ile kullanarak çekilişe katılabilirsiniz.



Rafflecopterle çekilişe katılmayanlar için çekiliş kuralları(her bir kural için ekstra bir çekiliş hakkınız olacaktır);


  • Konuşan Kitaplar ile Blog Turları Facebook sayfasını beğenin (blogumuzda bir Facebook Like Box bulunmakta) ve beğeni yaptığınız adı bize iletin.
  • Bu çekilişi Tweetleyin ve tweetlediğiniz URL yi bize iletin.
  • Çekilişin yürütüldüğü blog'a kitap hakkında ya da istediğinize dair yorum bırakın( Bakire kitap çekilişimiz http://asabibakire.blogspot.com  adresinde yürütülmektedir, yorumu o siteye bırakmalısınız.)
  • Çekilişin yürütüldüğü blog'u takip edin.( Bakire kitap çekilişimiz http://asabibakire.blogspot.com adresinde yürütülmektedir.)
  • Blog turu diğer katılımcılarının facebook sayfalarını beğenin ve beğeni yaptığınız adınızı ve beğendiğiniz blogları bize iletin. ( Bu kural için beğeni yaptığınız blog sayısı kadar ek çekiliş hakkınız olacaktır.)

Ve Unutmayın ! Bu kitaba dair diğer etkinlikleri www.konusankitaplarileblogturu.wordpress.com adresinden ve katılımcı bloglardan takip edebilirsiniz.






Hiç yorum yok: