Gerçek Renkler


Yine güzel bir Kristin Hannah kitabıydı. Gerçi Kış Bahçesi  ve Ateşböceği Yolu'na göre daha durağandı ama yinede kendini okutturuyor.

Konusuna gelecek olursak annelerinin ölümünden sonra üç kız kardeşin hayat hikayesini anlatıyor. Üç kız kardeş birbirine sımsıkı bağlanmaya çalışırken araya kıskançlık girip duruyor. İlk başta en büyük kardeş olan Winonna'ya çok acısam da kitap ilerledikçe sinirimi bozmaya başladı. Ortanca kardeş Aurora ise iki kardeş - Winona ve Vivi- arasında köprü görevini görüyor.

Diğer Kristin Hannah romanları gibi okumaya değer bir kitap.

Arka kapak :Dünyanın dört bir yanında kadınlar Kristin Hannah'nın Ateşböceği yolu romanını okuduktan sonra güldüler, ağladılar ve arkadaşlarının değerini bir kez daha anladılar. yazar bu kez kız kardeşlerin dokunaklı, muhteşem ve karmaşık dünyalarını keşfe çıkıyor...

Gerçek Renkler, New York Times'ın çok satan yazarı Kristin Hannah tarafından şimdiye dek anlatılan en kışkırtıcı, en etkileyici ve yürek burkan hikaye. Kimliğiyle özdeşleşen parlak kalemi ve unutulmaz karakterleriyle yazar, birbirine kenetlenmiş dünyaları kıskançlık, ihanet ve türüne nadir rastlanan bir ihtirasla darmadağın olan üç kardeşin hikayesini anlatıyor.

Hiç yorum yok: