Anne/ Caroline Leavitt



"Rapunzel'de bir masaldı ve Rapunzel'le prensi iyi gösterecek şekilde anlatıyordu. Olaylar cadının yorumuyla nasıl olduğunu kim bilebilirdi ki ? Belki Rapunzel'i Kuleye hapsetmek için değil, güvende olması için kapatmıştı."


Etkisinden kurtulamayacağınız bir kitapla karşınızdayım.Kitabı okurken her karaktere üzülüp onun yaşadığı duyguları sizde yaşayacaksınız. Anneliğin ne kadar kutsal olduğunu kusursuz bir dille anlatıyor Caroline Leavitt.

15 yaşında hamile kalan Sara doğacak bebeği evlatlık vermeye karar verir. Üstelik bu zor döneminde sevgilisi Danny tarafından terk edilmiştir. Sara ailesinin karşı çıkmasına rağmen Açık evlat edinme yöntemine başvurur ve doğacak çocuğunu Eva- George çiftine vermeye karar verir. Ama doğumdan sonra işler umduğu gibi gitmez. Bebeği Anne ile Sara arasında oluşan özel bağı kıskanan Eva'nın  yaptıklarını okurken sizde benim gibi sinirden Eva'yı parçalamak isteyeceksiniz.

Eva'nın yaptığı kötülüklerin yanında Sara'nın ailesi Akademik hayatında başarılı olan Sara'nın hayatına hiçbir şey olmamış gibi devam etmesini istemektedir.

Kesinlikle kitaplığınızda bulunması gereken kitaplardan biri. Bu kitabı okuduktan sonra annenize ve çevrenizdeki annelere olan bakış açınız değişecek.

Hiç yorum yok: