Gül Ve Avcı - Karakter Tanıtımı - Konuşan Kitaplar İle Blog Turu


 Gül ve Avcı kitabını incelediğimiz turumuzun üçüncü gününde herkese merhaba! Blogumda kitap karakterlerini biraz daha yakından tanıyacağız :)

 Evelyn Rosa Drummond: Baş karakterimiz kendinden oldukça emin, tuttuğunu koparan biri :) Yaptığı bir hata sonucu hayatı tepetaklak olmasına rağmen kitap boyunca istediğinden asla vazgeçmedi. Oldukça maceraperest bir kişiliğe sahip olması da kitapta daha fazla eğlence unsurunun bulunmasını sağlamış.

 Julian Benedict Wharton: Ah! Julian ah! Julian hakkında söylenecek o kadar çok şey var ki. Kitap boyunca benim dikkatimi çeken en büyük özelliği duygularını dışa vurmakta yaşadığı problemdi. Bu özelliği onun dışarıdan katı biri olarak görünmesine sebep oluyordu. Ayrıca bu özelliği yüzünden zavallı küçük oğlu ondan korkan ve babasını gördüğünde köşeye sinen bir çocuk olarak yetişmiş. Julian mavi gözler ve siyah saçlarla oldukça yakışıklı bir Dük olarak tasvir ediliyor.

 Desmond Simmons: Des Amca, kızı olmamasına rağmen Evelyn'i büyüten ve ona babalık yapan benim aklımda ise oldukça göbekli sevimli güzlü canlandırdığım bir karakter. 

Albert: Julian'ın oğlu Albert, oldukça akıllı baba sevgisini tam olarak görmediği için birazcık da haylaz bir oğlan :D

 Kitap hakkında daha ayrıntılı bilgilere ulaşmak, yorumlar röportaj ve daha fazlasını okuyabilmek için takipte talın. Şimdilik hoşça kalın ;)


Hiç yorum yok: